Фандъкова с тежки думи за София! Разкритието

Какво каза бившият кмет на столицата

Фандъкова с тежки думи за София! Разкритието | StandartNews.com

Дълго управлявалият кмет на София Йорданка Фандъкова изказа своите притеснения относно управлението на столицата.

„За първа години строителният сезон в София започна, а няма нито един нов обект. Когато се движиш по инерция тя се забавя с течение на времето. Бул. „Ал. Стамболийски“ изглежда ужасяващо. За половин година трябваше да се направят нужните процедури.

Проектът за бул. „Патриарх Евтимий“ ми беше представен преди 4 години. Представи ми го Борис Бонев. Тогава започнахме обсъждания и се оказа, че има много неща за изчистване. Не е случайно, че се отказах от него. Видях, че гражданите имат основание и имат бележки, които трябва да се вземат предвид.

Много бързо започна да се работи без да се говори с гражданите. Посочено беше, че паркоместата се намаляват. Това са важни неща. Има процес, който се движи не както трябва. Прави се промяна на инат“, заяви тя в ефира на bTV.

Фандъкова добави, че групата на ГЕРБ-СДС работи отговорно в СОС и подчерта, че за първи път опозицията подкрепи бюджета. Колегите са диалогични.

„Аз обичам София. Навиците остават и този град остава моя грижа. Притеснявам се, че повече от половин година не виждам нещо ново.

През годините съм виждала всичко – и добро, и лошо.

Градът има нужда от постоянно развитие. В градския транспорт направихме най-голямата промяна. Оставихме нови 10 км за метрото, които се изграждат. 

Също така и системата за таксуване“, добави Фандъкова, която е втора в листата на ГЕРБ в 25 МИР-София. Водач в нея е лидерът на партията Бойко Борисов.

Именно по темата за бъдещата ѝ кариера като депутат тя каза: “Постигнахме много сериозни резултати в София и искам да продължим да работим за страната. Последните 3 години липсваше държава. Говореше се само за постове и позиции“.

"След изборите ще се мислим за разговори, но без да се прекрачват границата на ценностите. Ако ще има коалиция в управлението, то трябва да е при ясни правила.

Когато нашият дамски екип водеше преговорите, те направиха всички отстъпки и подписаха онзи прословут меморандум. Отсреща имаха желание да взривят целия този процес и да се отиде на избори", завърши Фандъкова.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 1 седмица

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи