Eтрополската духова музика свириха за БАСТА

Eтрополската духова музика свириха за БАСТА | StandartNews.com

Стара Загора. Казахме „БАСТА" на безропотното съгласие, на затворените врати, на пропуснатите възможности, на унизителното отношение и няма да спрем. Длъжни сме да продължим в името на нашите деца и нашите родители, които заслужават да бъдат достойни европейски граждани. Това заяви водачът на листата за евродепутати на партия БАСТА Мирослав Найденов на предизборен митинг в централния старозагорски парк „Пети октомври" l в понеделник вечер. Той подчерта, че Брюкселските порти могат да бъдат отворени широко към България не с обещания, а с работа и с повече доверие и подкрепа към младите, които ще ни заведат в Европа.

„Нека накараме нашите близки, приятели и познати да останат тук, в България и да работят за нейното развитие и просперитет", допълни неговата млада подгласничка Силвия Димова, трета в листата на кандидатите за Европарламента.

Вместо с кебапчета, като някои партии и коалиции по думите на Мирослав Найденов БАСТА „почерпи" старозагорци с прекрасните изпълнения на Етрополската духова музика. Под зуците на вечното Дунавско хора на Дико Илиев се изви и хорото на симпатизантите начело с пряпореца на партията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай