Екшън в БНТ. Мъж нахлу в студиото

Екшън в БНТ. Мъж нахлу в студиото | StandartNews.com

Мъж, представящ себе си за кандидат за общински съветник, нахълта в студиото на БНТ, докато течеше дебатът с кандидати за кметове на Велико Търново. След опитите на водещия Симеон Иванов и част от екипа на националната телевизия да изгонят мъжа, дискусията на живо бе прекъснат.

"Аз съм кандидат за общински съветник на гражданската листа на гражданите на Велико Търново. Искам да попитам защо опорочавате изборния процес?" зададе на висок тон въпроса мъжа сред кандидати за кметове, сред бяха и сегашният градоначалник инж. Даниел Панов, претендента от "Продължаваме промяната-Демократична България" (ПП-ДБ) Йордан Терзийски, Милен Михов от ВМРО, както и кандидатите на БСП, КОД и "Български възход".

"Дебатът бе прекъснат от човек, който нахлу в студиото ни там. Очакваме ситуацията да се нормализира и да се прехвърлим към Симеон", каза другата водеща на сутрешния блок на БНТ Христина Христова.

"Имахме малки проблеми, но това са рисковете, когато стоим на обществени места с публичен достъп. Всички наши участниците имат смелостта да застанат пред камерите пред жителите и да се намират на място, на което са близо до хората", каза Симеон Иванов малко след като мъжът бе изгонен и дебатът продължи. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай