ДСБ: В БСП се водят войни между кланове

ДСБ: В БСП се водят войни между кланове | StandartNews.com

Варна. Процесите в БСП всъщност са войни между мафиотски кланове. С разцеплението на тази партия оставката на кабинета е на масата, каза във Варна лидерът на ДСБ Радан Кънев. Той призова управляващите да се оттеглят и да проведат избори 2 в 1 през май.

В началото на февруари листата на Реформаторския блок за евроизборите ще бъде готова и ще бъде представена пред обществеността, каза Радан Кънев. Той изрази личното си мнение, че в нея трябва задължително да фигурира името на Меглена Кунева. Лидерът на ДСБ посочи като кандидат за евродепутат и съпартийника си Светослав Малинов. В началото на февруари листата на Реформаторския блок за евроизборите може да бъде готова и представена пред обществеността, каза във Варна лидерът на ДСБ Радан Кънев. Той изрази личното си мнение, че в нея задължително трябва да фигурира името на Меглена Кунева. Кънев посочи като кандидат за евродепутат и съпартийника си Светослав Малинов.

Ние сме за силна Европа и следователно сме по-близо до тези, които защитават идеята за федерална Европа, посочи още Кънев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай