Драма. Бойко Борисов издаде големия си страх!

Тежък коментар на политическата обстановка у нас

Драма. Бойко Борисов издаде големия си страх! | StandartNews.com

"България няма да остане на студено, защото Балкански поток минава през нашата държава. Това е изключителен коз в ръцете но едно правителство, който човек само трябва да знае как да изиграе." Това каза бившият премиер Бойко Борисов в специално интервю за БЛИЦ. Ето и други акценти от него.

"Докато МВР чегърташе политическите си опоненти, не само нас, но и други партии, властимащите се ползваха с изключителен комфорт.

За последно чух, г-н Лорер, който каза, че в бюджета имало много пари и излишък. Затова задавам един въпрос на лаик - защо когато има толкова пари не вземете да върнете кредитите и заемите, по които България плаща лихва?

Защо хората и държавата трябва да плащат лихви, при положение че има свои пари? Значи облагодетелстват банки!

За да има коалиция трябва да има двама, трима или четирима желаещи. Аз разсъждавам по обратния начин от Продължаваме промяната.

Според мен коалицията зависи от начина, по който народът ни подреди на изборите. 

Стабилност означава първата, втората, третата политически сили. Когато направиш коалиция с четвъртата, петата и шестата, тогава няма начин как партии с по 7-8% да излъчат вицепремиери и да обясняват как е важна тяхната политика, а не на тази на партии с 25% изборен резултат.

Те с Бойко Рашков минаха границите! С него не виждам как и по какъв начин можем да говорим.

Притеснителното тук е друго - че Кирил Петков обяснява, че неговите действия, които бяха осъдени от два съдебни състава като незаконни, за него са първа стъпка.

Какво означава това? Че след като беззаконието е първата ти стъпка, то втората е да ме обесят в килията! Аз не го разбирам по друг начин.

В правова държава след решения на съда, на първа и втора инстанция, да кажеш аз съм прав, то каква е втората ти стъпка? Това ме притеснява!", завърши Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай