ДПС кани всички без "Възраждане" на разговори за кабинет

Писмото, публикувано в кръга „Капитал”, е компромат, който те ни спретнаха, каза Делян Пеевски

ДПС кани всички без "Възраждане" на разговори за кабинет | StandartNews.com

Проведохме заседание на парламентарната група - решението е да се пратят писма до всички партии без "Възраждане". С проруски  партии не работим. Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски след заседанието на ПГ на ДПС днес. Той уточни, че срокът за отговори е до края на деня утре.

По думите му от медиите са се разбрали заявките, че няма да има подкрепа за втория мандат, но все пак призова да се изчака.

"Нека да изчакаме да видим писмените отговори и ще кажем какво мислим, след като ни покани президента", посочи той.

На въпрос за това, че част от депутатите не са дошли на заседанието, той отговори, че е имало кворум, а "решението е тяхно". Избирателите са ни отредили да сме в парламента, каза Пеевски.

"Колегите са поканени от неделя на парламентарна група. Нали обясняваха, че искат всички формати да работят - форматите работят. На колегата Чакъров съм му казал Централно оперативно бюро да направим. Поканихме ги и на председателски съвет вчера, където отсъстваха, а повечето области бяха, продъли председателят на ДПС. 

"Уставът е ясен - председател председателства партията. Тази тема не е нова. Това са вътрешни теми на ДПС, които ние си ги говорим", коментира още Пеевски.

„Писмото, публикувано в кръга „Капитал”, е един компромат, който те ни спретнаха”, каза Пеевски по повод писмото, което циркулира от вчера в публичното пространство. 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
7 Коментара
град Козлодуй
преди 1 седмица

прокопиев е мошеник

Откажи
Мнение
преди 1 седмица

Нещо си се сбъркал. Тук в статията не става дума за никакъв прокопиев, а за санкционирания по Магнитски Пеевски, който се изживява като председател на ДПС, а всъщност е СЪпредседател заедно с Джевдет Чакъров.

Откажи
Той
преди 1 седмица

Стига сте ни занимавали с това ПРАСЕ!!!

Откажи
Право на мнение
преди 1 седмица

Пеевски и Борисов трябва да се оттеглят по един или друг начин от политиката, за да отворят пространство за обновяване на партиите им. 

Откажи
Лалаланд
преди 1 седмица

Не е възможно лица с тежък корупционен багаж като Шиши и Боко, да претендират да са гаранти на евроатлантизма в България. 

Откажи
Мисля, че ...
преди 1 седмица

Българите искат достоен живот, достойни заплати, справедливо правосъдие, свобода на словото, борба с корупцията, прозрачно разходване на държавните финанси, прозрачни конкурси за държавни поръчки, да няма мутри и мафиоти с бухалки в управлениато на страната, иска спокойствие и сигурност...ДПС не може да даде всичко това на Българите!!!!

Откажи