Вторник,

До дни! Възраждане обявява кандидат за президент

От: СТАНДАРТ -
До дни! Възраждане обявява кандидат за президент
A
A
A

Партия Възраждане ще се яви самостоятелно на парламентарните избори. Това обяви лидерът й д-р Костадин Костадинов в интервю за "Лице в лице" по бТВ. Неотдавна проучване на "Маркет линкс" показа, че Възраждане влиза в Народното събрание, получавайки 4,3 на сто от гласовете.

Възраждане ще се включи и в надпреварата за президент, каза още д-р Костадинов. Той съобщи, че другата седмица партията ще обяви кандидата си за държавен глава.

Имаме данни, че цялото ръководство на Възраждане е било подслушвано, каза лидерът на партията. Той има информация за това от хора от службите.

България е разграден двор, ДАНС бе превърната в организирана престъпна група, коментира д-р Костадинов. И заяви: "Ние сме заплаха, защото искаме България да бъде свободна и независима държава, а не да се управлява отвън.".

Според Костадин Костадинов настоящите COVID мерки вредят. Те са доказано безсмислени и точно поради тази причина не трябва по никакъв начин да бъдат налагани, каза лидерът на Възраждане.

„Всеки ден в България умират между 200-300 души и една голяма част от тях умират от много тежки хронични заболявания. Много е интересна статистиката за хората, които според официалните данни, са умрели от COVID-19. Тя показва, че голяма част от тях имат тежки придружаващи заболявания. Никой не казва точно на каква възраст са хората, които умират. Това е много сериозен проблем“, добави той.

По думите на Костадинов безспорно тази болест (COVID-19) не е безопасна, както не е безопасна и всяка една респираторна болест и гриповете, от които също умират хора.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички