Диана Дамянова: Пеевски е незаобиколим фактор

Картината в момента не е черно-бяла, ние се движим не по учебник, смята ПР експертът

Диана Дамянова: Пеевски е незаобиколим фактор | StandartNews.com

В новия сценарий, новият Пеевски казва само неща, които ще се случат и които ще бъдат направени. В момента той е човек, който успява да комуникира по начин, който създава впечатлението, че той взима решенията. Това заяви ПР експертът Диана Дамянова в интервю за БНТ.

По думите й лидерът на ПГ на ДПС Делян Пеевски е незаобиколим фактор и ще продължава да бъде такъв и в бъдеще.

Картината в момента не е черно-бяла, ние се движим не по учебник. Правим коалиция, която наричаме некоалиция, скриваме от избирателя си - и трите партии го правят - действителното положение и се опитваме да изглеждаме все едно само едните управляват, а другите само подкрепят. Нещо, което е видно, че не е вярно, коментира Дамянова.

"Това нанася вреда и на двете партии в управлението. Първо нанася вреда на ПП-ДБ, които очевидно са "изнасилени" от време на време да извършат или да не извършват неща. От друга страна, това започва да дискредитира и ГЕРБ, защото те някак си все по-явно влизат в управлението. Затова е дошъл моментът да се сключи една истинска коалиция.", посочи още Диана Дамянова.

Според нея става въпрос за едно политическо правителство, в което всичко е разписано. Тогава скандалите ще се решават по споразумение и няма да са толкова публични.

"Те изживяват един детско-юношески период на своята некоалиция и съвсем скоро трябва да стигнат до истинското решение. Коалиционните правителства по принцип са хубави, защото предполагат взаимен контрол и когато има такъв контрол между сравнително противоречащи си партии, това води до по-добро бъдеще на страната.", смята ПР експертът.

Според Дамянова в ПП-ДБ обичат да казват "хоп” преди да са скочили". Не трябва да правиш съобщения за оставки, които няма да получиш. Това не създава усещане за стабилност и доверие, заяви Диана Дамянова.

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Кико
преди 2 месеца

Като външна тоалетна!Или падаш вътре,или го заобикаляш!

Откажи
ness
преди 2 месеца

Искате ли нови усещания в СЕКС?! независимо от възрастта: желязна ерекция цяла нощ, няма да свършите бързо: орален, aналeн и вагинален секс колкото искате, увеличена издръжливост до 10 ПЪТИ по-дълго, ярки оргазми и за двамата, по-добър вкус на спеpма: тя ще иска да яде повече! Вижте----- https://ssur.cc/stimulx

Откажи