Деян Николов: Забраната за навлизането на стари автомобили в центъра на София е дискриминационна

Нека в неделя софиянци да излязат да гласуват и ще видим реалните резултати, каза той

Деян Николов: Забраната за навлизането на стари автомобили в центъра на София е дискриминационна | StandartNews.com

“Нека в неделя софиянци да излязат да гласуват и ще видим реалните резултати. Това каза Деян Николов на отворена среща вчера пред граждани, които се възмущаваха на според тях писаните на коляно резултати от социологиите, които виждат в последните дни.

На срещата беше коментиран още трафикът в София и възможностите за справяне с него. 

По отношение на трафика, на първо място имаме да довършим Южната дъга. Там има два проекта, трябва да се вземат предвид. Може да има финансиране по европейските програми, защото Южната дъга е част от международните пътни коридори. Така че това е един голям проект, който е важно да бъде изпълнен. Оттам нататък в града, особено в широкия център и по крайните квартали трябва да започнем агресивно изграждане на кръстовища на две нива, за да можем да разминаваме трафика, което ще помогне изключително много по отношение на задръстванията.“, коментира още Деян Николов, кандидатът за кмет на „Възраждане“.

По отношение на влизането на стари автомобили в центъра на София, Деян Николов каза, че неговата лична позиция е, че не трябва да има такава забрана, защото тя е дискриминационна.

Коментиран беше още и проблемът с презастрояването.

По отношение на презастрояването – общият устройствен план трябва да се актуализира, от там подробните устройствени планове, промяна в ЗУТ със сигурност.“, каза още Деян Николов пред гражданите, които спечели за свои избиратели.

На 29 октомври софиянци избират между това сглобката да се пренесе в местната власт или чисто, прозрачно и последователно управление на Столицата от „Възраждане“.

Изборът е между  останалите сочени за фаворити -  кандидатът на ГЕРБ, които  управляваха София последните години, станали емблема на мръсотия и корупция; кандидатът на ПП-ДБ, който, както стана, ясно има дълбока връзка с ДС и не отрича, че ще влезе в сглобка с ГЕРБ след местния вот и кандидатът на БСП, който е работил с „Отворено общество“, публично е изразявал подкрепа за Истанбулската конвенция и подкрепата си за масова ваксинация за Ковид 19 от една страна, а от другата  е Деян Николов – икономист с чисто политическо минало, част от „Възраждане“ от 2017 г. и едно от ключовите лица на политическата сила, която единствена следва последователно политиката си. Софиянци имат избор още два дни, а после или ще управляват София заедно с Деян Николов, или сглобката ще ги управлява.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай