Депутатка потресена! Защо каза чао на властта

Виктория Василева обясни мотивите си

Депутатка потресена! Защо каза чао на властта | StandartNews.com

"Животът често ни изправя пред избори! Правилни или не, времето е най-точният съдник. Вчера взех едно от най-трудните решения в живота си. Мой личен дълбоко осмислен и не лесен избор. Напускам парламента!", това написа депутатката от "Има такъв народ" (ИТН) Виктория Василева в профила си във Фейсбук.

С тези думи народната представителка обясни своето решение да сложи край на кариерата си в парламента.

"Обявявам го официално, за да спрат упражненията и интерпретациите. Това е моят личен избор и той не подлежи на обсъждане и търсене на конспиративни теории.Като отговорен човек ще изпълня ангажимента си към „Има такъв народ“ и ще довърша това, което сме започнали, защото смятам, че така е правилно! Годините лоялност към този екип заслужават това. Чувствам се изчерпана и уморена!", допълни тя.

"Аз съм обикновен човек, преди да съм народен представител или главен секретар на партия. Съжалявам, ако разочаровам очакванията ви. Много събития, които се случиха, генерално се разминават с представите ми за политика и човешки отношения. Нищо лично!", добави Василева.

"Решението е трудно, но избирам самоуважението си! Благодаря за доверието!", с тези думи завърши поста си в социалната мрежа Василева. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай