Денков с ключови думи за бюджета

Премиерът се присъедини към призива за молитви за здравето на патриарх Неофит

Денков с ключови думи за бюджета | StandartNews.com

Източник: БНТ

Съвсем нормално е, когато се обсъжда бюджета, да има различни предложения, но аз очаквам бюджетът да бъде приет навреме и да бъде балансиран. Такъв, какъвто е подготвен. Разбира се, нормално е при обсъжданията да има различни дискусии, но бюджетът е добре подготвен и не очаквам особени проблеми.

Това заяви министър-председателят Николай Денков в отговор на журналистически въпрос след церемонията по първа копка на АМ "Русе – Велико Търново" край град Бяла, предаде БНТ.

Денков коментира, че споровете за ръководство на Здравната каса са в парламента и не засягат работата на правителството:

"Правителството си гледа работата, изпълнява си програмата. Както и друг път съм казвал, ако има спорове, те са в Народното събрание. Питайте ги тях. Ние си гледаме работата."

Премиерът се присъедини към призива за молитви за здравето на патриарх Неофит, каквито има днес в православните храмове в цялата страна:

"Знаете колко важна е църквата, колко високо уважавана е нашата държава. Това е духовният водач в тази област. Да се надяваме, както излязоха съобщения днес, че се подобрява състоянието му и че всичко ще бъде наред."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Atanasmbt
преди 2 месеца

Денкова е трасджендър

Откажи
Simona
преди 2 месеца

Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България.----- http://gg.gg/ketox

Откажи