Денков разговаря със служебния премиер на Северна Македония

Какво обсъдиха

Денков разговаря със служебния премиер на Северна Македония | StandartNews.com

Министър-председателят Николай Денков разговаря със служебния премиер на Северна Македония Талат Джафери, съобщиха на официалната си Facebook страница от Министерския съвет. Двамата са обсъдили следващите стъпки по изпълнението на споразумението между Скопие и ЕС, което ще отвори пътя на съседката ни към еврочленство, се посочва в съобщението. 

Глобалните заплахи пред сигурността и способностите на Европа, САЩ и НАТО да им противодействат обсъди премиерът Николай Денков с бившия държавен секретар на САЩ Майкъл Помпео и с председателя на Мюнхенската конференция Кристоф Хойсген.

В рамките на Мюнхенската конференция Николай Денков проведе редица разговори, сред които бяха с нидерландския премиер Марк Рюте, с премиера на Белгия Александер де Кро, с члена на германския Бундестаг Йохан Вадефулм, с изпълнителния директор на Американския еврейски комитет Тед Дойч, с вицепремиера на Украйна Олга Стефанишина и други.

Министър-председателят Николай Денков и вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел разговаряха и с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкън. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Емил
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи