Денчо Бояджиев се захваща с Бюджет'16

Денчо Бояджиев се захваща с Бюджет'16 | StandartNews.com

Име, партия: Денчо Бояджиев, независим кандидат за кмет
Зодия, девиз: Рак, „Разград - това сме всички ние"

Цели за управление в следващите 4 години: Пълно обновяване и благоустройство на последния нереновиран градски квартал – ЖК „Орел"; в областта на образованието – саниране на детските градини в града и селата, на извънучилищните заведения и училища, изграждане на нов физкултурен салон в ГПЧЕ, с което ще приключи обновяването на образователната инфраструктура; в областта на културата: надграждане на постигнатото в НАР „Абритус": изграждане на Исторически парк, изграждане на Музеен център; ремонт и реставрация на Джамията „Ибрахим паша", която е национален паметник на културата; разширяване на бизнес зоните и създаване на условия за реализиране на нови бизнес проекти, откриващи работни места и още 10 проекта на стойност 10 млн. лв.;

С какво се гордеете във вашия град и от кое вие срам: С духа на Разград, ревниво пазещ своите древни корени и наследство. С толерантността на разградчани. С таланта на децата и младите хора. С модерната му визия, даваща едновременно усещане за уют. Няма нещо, което да ме накара да се срамувам, че съм разградчанин, защото съзнавам, че негативното е преходно и се дължи на конкретни обстоятелства.

Кое е първото нещо, което ще направите като кмет на Разград: Подготовката за приемането на бюджета за 2016 г. Подготовка и внасяне на Инвестиционната програма за реализация на проектите по ОП „Региони в растеж" в размер на 20 млн.лв., както и резервните проекти за още 10 млн.лв. Подготовка и внасяне на предложение в ОбС за предоставяне на възможности за нова бизнес инвестиция за 70 млн. долара, която ще открие над 1 000 работни места.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай