Демерджиев с предупреждение към полицаите, какво ги чака

Проверки в МВР

Демерджиев с предупреждение към полицаите, какво ги чака | StandartNews.com

Тестването на служители на МВР ще продължи. Проверките ще бъдат по-чести и изненадващи, за да дадат резултат. Това заяви служебният вътрешен министър Иван Демерджиев в ефира на БНТ. Той допълни, че се работи по идеята за разкриване на центрове за вземането на кръвни проби във всички областни центрове в страната. Те ще бъдат за всички шофьори, а не само за служителите на МВР.

"Полагаме сериозни усилия с министъра на Здравеопазването да създадем и отворим много повече възможности да се вземат кръвни проби, които ще важат за всички шофьори. Няма да важат само за служителите на МВР. Това изключително много ще облекчи процеса", каза Демерджиев

"Да се говори, че тестовете са неточни - не, не са неточни. Те отчитат съответните вещества, а причината да се намират в организма се установява посредством кръвна проба, както за всички други шофьори, така и за служителите на МВР, които ще се качат на автомобила си. Нормално е този, който проверява, да бъде пример за този, които е проверяван", уточни служебният министър на вътрешните работи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай