Делян Пеевски в Разград: Местните избори са тест за структурите на ДПС

Посети църквата и джамията

Делян Пеевски в Разград: Местните избори са тест за структурите на ДПС | StandartNews.com

След срещите с кандидат-кметовете на ДПС от областите Шумен, Добрич и Силистра, съпредседателят на ПГ на ДПС проведе знакови срещи и в Разград.

Местните избори са тест за структурите на партията. Общините, управлявани от ДПС, ще имат цялата ни подкрепа, за да се подобри значително качеството на живот на хората в тях, заяви Пеевски.
 

Той посети Районното мюфтийство в Разград, джамията "Ахмед Бей", паметника на културата от национално значение - джамията "Ибрахим Паша", черквата "Св. Николай Чудотворец" и новостроящия се православен храм "Св.Цар Борис - Михаил Покръстител".

В Разград съпредседателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски разговаря с кандидатите за кметове, общински съветници и кметове на кметства от областите Разград и Русе.

Той обсъди с тях проблемите на общините от региона, както и актуалната обстановка, в която протича предизборната кампания.

В срещата участваха кандидат-кметове от област Разград и Русе: на община Завет - Ахтер Велиев, на община Исперих - инж. Белгин Шукри, на община Кубрат - Алкин Неби, на община Лозница - Севгин Шукри, на община Разград - Хабибе Расим, на община Самуил - Джевдет Азис, на община Цар Калоян - Дауд Аляовлу, на община Вятово - Мехмед Мехмед, на община Русе - Айдоан Джелил. В разговора се включиха още областният председател на ДПС Русе Дауд Ибрям и областният председател на ДПС в Разград Мехмед Салим.

Да подкрепят колегите си в Разград пристигнаха зам.-председателят на НС Филиз Хюсменова, зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, председателят на икономическата комисия в НС, зам.- председател на ПГ на ДПС, Хамид Хамид, председателят на Комисията по туризъм в НС Ертен Анисова, народните представители Ализан Яхова и Ихсан Хаккъ, дългогодишният депутат д-р Хасан Адемов, областният председател на ДПС в Добрич и кандидат-кмет за община Добричка д-р Ердинч Хаджиев, кандидатите за кметове на община Белица - Радослав Ревански, на община Крушари - Илхан Мюстеджеб и областният председател на ДПС Шумен Айсел Руфад.
 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай