Дариткова: Приоритет №1 е образованието

По отношение на президента, искам да кажа, че му остават две години и се надяваме не да се запомни като човекът,  девалвирал институцията, коментира шефът на ПГ на ГЕРБ

Дариткова: Приоритет №1 е образованието | StandartNews.com

„Приоритет №1 за ГЕРБ остава образованието. Освен него ще работим за икономически растеж, подобряване на сигурността и отбраната, както и увеличаване на доходите“. Това заяви шефът на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова при откриването на есенната сесия на Парламента.  

„По отношение на презинета, искам да кажа, че му остават две години и се надяваме не да се запомни като човекът,  девалвирал институцията и който най-много е нападал правителството!  В същото време е важно да възстановим доверието в парламента, защото това е проблем и на демокрацията“, каза още Дариткова.

„Образованието и окономиката ще развием с ново технологично производство. Само така можем да привлечем инвеститори и да вдигнем доходите. Само с развит и проспериращ бизнес може да гарантираме стабилност“, каза още Дариткова.

И продължи: „Политическата стабилност гарантира успеха, ще продължим коалиционното управление, ще носим товара на управлението, без да се поддаваме на провокации. Просперитетът няма да стане с разделителна линия. Агресивният подход не е продуктивен. Но поздравявам г-жа Нинова, ако това е протегната ръка, ще я поемем и ще работим за държавата“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай