Дариткова охлади мераци на БСП за вот на недоверие

Ние нямаме никакви опасения нито от поредното вето на вашия президент, нито от поредния вот на недоверие

Дариткова охлади мераци на БСП за вот на недоверие | StandartNews.com

Никакви опасения нямаме, нито от поредното вето на вашия президент, нито от поредния вот на недоверие, заяви от парламентарната трибуна председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова в декларация от името на групата.

Д-р Дариткова цитира и последните социологически проучвания.

"Водим ви с 15-20%. Наистина ли искате сега да правите избори? Предсрочните избори изобщо не са във ваша полза. Управляващото мнозинство е стабилно. Ние имаме своя програма, следваме я и смятаме, че отговорното политическо поведение изисква в момента на криза да бъдем обединени в ключовите приоритети, за да можем да решаваме проблемите на българските граждани, а не проблемите на своите партийни централи. Дневният ред на обществото е друг, не се опитвайте да го измествате с компромати и в партньорство с хора с повдигнати обвинения", изтъкна д-р Дариткова.

Според нея кризата трябва да мобилизира поведението на всички отговорни политици.

Поведението на г-жа Нинова е изключително деструктивно. Тя не може да накара своята парламентарна група да спазва противоепидемичните мерки в зала, посочи д-р Дариткова.

По думите ѝ това е на фона на усилията на българските медици.

"Ние нямаме никакви опасения нито от поредното вето на вашия президент, нито от поредния вот на недоверие. Преодоляхме вече четири такива. Обединените ви усилия са безплодни. Правителството на ГЕРБ и "Обединени патриоти" ще довърши своя мандат с реализация на заложените цели в интерес на българските граждани", изтъкна още председателят на ПГ на ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай