Червени партийни тайни хвърчат по тротоара пред парламента

Разсеян депутат испусна папка със секрети то "Позитано"

Червени партийни тайни хвърчат по тротоара пред парламента | StandartNews.com

Часова преди 48-о Народно събрание да отвори врати за първия си работен ден по тротоара пред задния вход на парламента се разхвърчаха червени партийни тайни.

Секретите на "Позитано" 20 се изсипаха от папката, която депутатът от БСП Иван Ченчев разнасяше в компанията на колегата си Манол Генов. Двамата, както и други техни съпартийци се навъртаха около сградата на съединението, докато вътре течеше първото заседание на парламентарната група на "Българско възраждане" с опознавателна цел, според депутатката му Виолета Комитова, а може би и за да излъчи претендент за зам.-председателския пост според колегата й Румен Йончев. Лидерът им Стеван Янев предпочете да не отговори на този въпрос на влизане.

След като изсипа папката с червените тайни, а вятърът подхвана листовете, Иван Ченчев се втурна трескаво да ги събира пред смаяните погледи на чакащите журналисти. И беше доста чевръст, тъй като те не можаха да прочетат нито един ред от секретите, а само зърнаха страница с графики, която Ченчев енергично вдигна.

Дали данните от червената папка са свързани с утрешната реч на лидерката на БСП Корнелия нинова в пленарната зала ще стане ясно по време на първото пленарно заседание на Народното събрание.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай