Червен бунт затваря улици

Червен бунт затваря улици | StandartNews.com

София. Митинг на БСП ще затвори ключови улици в Столицата. Заради бунта на червените срещу политиката, който води ГЕРБ ще бъдат въведени промени в организацията на движение на 17 ноември. От  Столична община съобщиха, че  7.00 часа до 14.00 часа в събота се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на два булеварда-  „Кн. Дондуков" между ул. „Бачо Киро" и бул. „Васил Левски".


Същата забрана важи и за девероизточната част на пл. „Св. Александър Невски" между ул. „11-ти август" и ул. „Оборище"; Моста на Национален стадион „Васил Левски"; Ул. „Ген. Гурко" между бул. „Македония" между бул. „Христо Ботев" и пл. Руски паметник; Централното пътно платно на бул. „Македония" между бул. „Христо Ботев" и пл. „Руски паметник", без да се пречи на движението на трамвайните мотриси и извън обхвата на трамвайните спирки.

От 11.30 до 13.30 ч на 17 ноември се забранява влизането на пътно превозни средства по ул. „15-ти ноември" между ул. „Оборище" и бул. „Цар Освободител" и по ул. Оборище между ул. „11-ти август" и ул. „Г. С. Раковски" само при необходимост и по преценка на отдел „Пътна полиция" при СДВР.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Рени
Коментирай