Челен сблъсък! Хекимян и Терзиев в 15 рунда по 3 минути ВИДЕО

Първи предизборен дебат за София

Челен сблъсък! Хекимян и Терзиев в 15 рунда по 3 минути ВИДЕО | StandartNews.com

В челен сблъсък за първи път влязоха кандидатите за кмет на София Антон Хекимян и Васил Терзиев. Те участваха в пряк предизборен дебат в студиото на Дарик радио.

Според проучванията двамата са с най-големи шансове за победа.

Водещият на Дарик Константин Вълков обяви, че дебатът ще се води по подобие на боксов мач - в 15 рунда по 3 минути по най-важните теми за София. Той предупреди, че ще се намесва и ще ги прекъсва, ако това се наложи.

"Обичам този град, роден съм тук, всичко, което съм постигнал професионално, е тук. Децата ми живеят тук. Искам да останат" - така Васил Терзиев отговори на въпроса защо се кандидатира за кмет. Той подчерта, за постигането на големите цели е нужен смел човек, който не е зависим.

Антон Хекимян от своя страна отговори: "Аз обичам София. Изградил съм живота и кариерата си тук. Ходя рамо до рамо със софиянци. Живея живота на 90% от софиянци.

Като журналист съм се стремял да решавам да проблемите на хората, сега просто искам да го правя по друг начин", каза бившият журналист. Той беше категоричен, че трябва да се прекратят старите практики, за което трябва да се въведат стандарти.

Очаквайте подробности!

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdarikradio%2Fvideos%2F730224898941893%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай