БСП няма да се оправдава с Кадиев

БСП няма да се оправдава с Кадиев  | StandartNews.com

Жельо Бойчев от БСП заяви в ефира на бТВ, че "явяването на г-н Кадиев на местните избори по никакъв начин не повишава шансовете на БСП за добро представяне. В същото време, той е затворена страница за социалистите и те няма да търсят оправдание по тази линия при слаб резултат."

"Много членове на нашата партия имат основание да се чувстват, че не са оценени в достатъчна степен – не мисля, че г-н Кадиев е сред тях. Той нееднократно получи доверие от нашата организация", каза още Бойчев и добави, че политиката е екипна игра, а Кадиев не винаги се е съобразявал с колективните решения на партията.

Бойчев не пропусна да напомни и че Кадиев преди малко повече от месец е заявил пред градската организация на БСП, че ще помага и ще работи за кампанията, без значение кой бъде издигнат за кандидат-кмет: "Ако има нещо важно в политиката, това е да си принципен и последователен и да си държиш на думата."

"Целият скандал заглушава много по-важни теми като това, че Столичният общински съвет не е заседавал от 3 месеца, заради страха на кмета Йорданка Фандъкова да се изправи пред въпросите на БСП в местния парламент. БСП е единствената алтернатива на това доста порочно управление и този корпоративно-политически модел", каза още той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай