БСП се развихри. Тежък ден за Таков и общинарите

Инфарктен пленум на "Позитано"

БСП се развихри. Тежък ден за Таков и общинарите | StandartNews.com

Тежък ден за лидера на БСП София Иван Таков и общинските съветници социалисти. Националният съвет на БСП ще проведе заседание, на което ще реши партийната им съдба, след като подкрепиха избора на Цветомир Петров от ПП за временен председател на СОС.

Ръководството на партията обяви, че сваля политическо доверие от общинските си съветници в София и ще им бъдат наложени партийни наказания.

Дoтук се стигна, след като работата на Столичния общински съвет беше отблокирана с постигнато широко съгласие за кандидата на "Продължаваме промяната-Демократична България" и "Спаси София" Цветомир Петров.

От "Позитано" 20 обявиха, че категорично се разграничават от действията на общинските си съветници, които подкрепиха тази кандидатура.

Вчера социалистите от Районната организация на БСП в "Младост" разпространиха позиция, в която заявиха, че не приемат свалянето на политическо доверие от общинските съветници от страна на Изпълнителното бюро. Те изразяват категоричната си подкрепа за представителите на местна коалиция "БСП за България" в Столична общината, както и на ръководството на Градския съвет на БСП в София.

Подобна позиция обявиха и младежите от градската организация на социалистите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи