Вторник,

Божанов: "Министърът ме праща" е интригантски подход

От: Стандарт -
Божанов: "Министърът ме праща" е интригантски подход
A
A
A

"Министърът ме праща" е стандартен интригантски подход - това написа министърът на електронното управление Божидар Божанов в профила си във фейсбук.

Новоизбраният министър на електронното управление Божидар Божанов съобщи за поредица от случаи, в които хора се опитват да прокарват частни интереси, твърдейки, че са изпратени от него или са му близки. 

Той призовава хората да му изпращат сигнали, ако "някой някъде "изгрее от мое име, не е част от политическия ми кабинет и вместо за реформи иска да говори за назначения или уреждане на поръчки". 

Използвам началото на мандата, за да отбележа, че ако "пращам" някого, ще е недвусмислено - ще бъде в списъка на съветници и експерти, които ще обявим на сайта на министерството, когато създадем такова след месец", посочва Божидар Божанов. 

Той коментира, че не се изненадва от съществуването на измамници, които се представят за представители на висшестоящи политици:

"Предполагам, че в мътната политическа среда от последните десетилетия, е било съвсем очаквано министър да изпраща странни лица, за да му уреждат кадруване/поръчки/схеми", казва още той. "И съответно като се появи някой, дето го "праща министърът", човек си казва "е, нищо ново под слънцето".

 

Тагове:

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички