Бойко: Никой не ме е викал на разпит

Бойко: Никой не ме е викал на разпит | StandartNews.com

София. Пълни манипулации са информациите, че днес е трябвало да ходя на разпит в спецпрокуратурата. Това заяви за "Стандарт" лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов. "Аз съм изумен от наглостта и от манипулациите преди изборите. Как е възможно!?", ядоса се Борисов на появилите се информации, че ще бъде викан отново на разпит, този път заради скандала "БГ Уотъргейт", който бе внесен в прокуратурата от лидера на БСП Сергей Станишев.

"Аз исках да намерят организираната престъпна група, която подслушва хората по домовете. Да се намери, да се издири и да се приведе в съответствие със закона. Аз незаконни записи не коментирам и не намирам за нужно на никого да обяснявам в родния ми дом кой идва и кой посещава тоалетната ми. Затова домът е клетката, в която имаш право да се разпуснеш, да правиш каквото искаш. Аз не съм премиер сега, аз съм обикновен гражданин. Явявам се на избори. Аз нямам право на приятели ли? Имам нужда от приятели, досега съм бил 5 години главен секретар, 5 години кмет, 4 години премиер. Моите приятели са тези хора", коментира още Борисов.

Какви са прогнозите за изборите, какво е бъдещето на ГЕРБ и кои са приятелите на Бойко Брисов - четете утре само във "Стандарт".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай