Борисов получи зайче Станишко във Варна

Борисов получи зайче Станишко във Варна | StandartNews.com

Варна. "БСП няма желание да управлява", каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от сцената на зала "Конгресна", която беше претъпкана с близо 5 000 души. "Търси се сценарий, за да не признаят изборите. Всеки ден излизат компромати, но процентът ще бъде такъв, какъвто е сега. Ще дойде зима. Угрижен съм, но не от твърдите действия на прокуратурата. Винаги сме се подчинявали на върховенството на закона, дълбоко вярвам в честните магистрати", каза Борисов. Според него рано или късно ще излезе истината. 

"Допуснахме грешки, включително и с подкрепата на кмета на Варна, но в такова тежко време на кризи са възможни и грешки", каза Борисов. 

Лидерът на Партията на българските мъже Росен Марков подари на Бойко Борисов заека Станишко. "Дългоушко се бори за власт, но го е страх", каза Марков и пожела на ГЕРБ да му издърпат ушите на 12 май. 

Борисов покани на сцената трима рибари от Балчик, Варна и Каварна, които му благодариха за добрата работа между държавните институции и бранша по време на управлението му. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай