Борисов уволни Първанов и Колева

Премиерът разписа оставките им

Борисов уволни Първанов и Колева | StandartNews.com

Премиерът Бойко Борисов разписа оставките на двамата зам.-министри, замесени в скандала с апартаментите на занижени цени от "Артекс" в столичния квартал "Изток". Ваня Колева, на който вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов е кум, вече не е заместник на Красен Кралев. Колева в събота отказа да напусне поста, подаде си оставката след нареждане от премиера.

ВИЖ ОЩЕ: И кумицата на Цветанов подаде оставка

Вторият заместник-министър - на енергетиката Красимир Първанов, подаде оставка днес и тя бе веднага разписана. Той си е купил апартамент от 150 кв. м и два гаража с обща площ 50 квадрата на ул. "Тинтява" в "Изток" за 240 хиляди лева - по 616 евро на квадрат. Цените в района според брокери и строители тръгват от 2600 евро.

ВИЖ ОЩЕ: Втори зам.-министър с евтин апартамент в "Изток"

Красимир Първанов ебе в изпълнителната власт като квота на Обединените патриоти. Не го познавам, каза в парламента депутатът Емил Димитров - Ревизоро, който е от гражданската квота на НФСБ в ПГ на Обединени патриоти. „Аз съм синя каска, дори не ги познавам. Не знам за какво става въпрос. Един от сто от нашата квота имал проблем, добре, ще намерим нов. Няма какво да обсъждам! Никой не ме е питал! Аз от вас разбрах, че няма министър“, каза Равизово.

ВИЖ ОЩЕ: Прокобата „Латинка” и уроците на Дънов

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай