Сряда,

Борисов: Това е комунистически преврат

От: Редактор -
Борисов: Това е комунистически преврат
A
A
A

За смяната на шефовете на службите, сега разбирам, че и с шефа на ДАНС е станало, единствените причини са разкриването на шпионските мрежи на Русия, единствените.

Оттук нататък никога, мога да се обзаложа с всеки един от вас, вие сте млади, ще живеете по-дълго, никога в България повече няма да разкрият руски шпиони, никога няма да си сложи някой повече главата в торбата.

Извинявам се на тези момчета, които съм ги карал да защитават Националната сигурност, а те били непочтени според някого, каза Бойко Борисов пред хора от ръководството на ГЕРБ.

Слагам бас с всички, повече руски шпионин няма да бъде разкрит, нито мрежа. Това е причината да ги махнат, и си измислиха, затова искам сега от вас да се внедрите, нахално и брутално до края да изчистите кого и как са подслушвали.

Това е реваншизъм. Време е да говорим къде работиха децата им на нашите опоненти, на нашите правителства, каза още Борисов.

Те почтеност нямат. За съжаление, когато станат факт всичките им опити, а и успешни за преврат и влизане през задния вход на комунистическата диктатура, така е било 44-та година. Аз съм се чудил как е станало, то точно така е станало. Избили са елита на нацията, и след това, айде 45 години комунизъм.

Това в момента се опитват да направят, само че през задния вход и неслучайно не се направи правителство. 165 депутати да имаш и да не направиш правителство.

Нарочно не беше направено. Явно схемата е по-дълбока, за да може това правителство да свърши мръсната работа на кандидата за президент Радев. И тук аз нямам съмнение, за съжаление много пъти сме минавали прези такива ситуации и поуки не сме си извадили като нация.

Затова искаме да покажем как виждаме ГЕРБ следващите 10 години, вие сте гръбнактът на това, завърши Бойко Борисов.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички