Борисов си изпусна нервите. Сипе тежки обиди

Лидерът на ГЕРБ към Рашков: С гол гъз таралеж ще мачкаш

Борисов си изпусна нервите. Сипе тежки обиди | StandartNews.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов си изпусна нервите и започна да сипе тежки обиди към Бойко Рашков, Христо Иванов, Тошко Йорданов и БСП. Борисов бе в поморийското село Бата, придружен от бившите си министри Младен Маринов, Кирил Ананиев и проф. Костадин Ангелов.

ВИЖ ОЩЕ: Рашков отговори на Борисов: Щурмът на простащината започна

"Това ли му е демокрацията на Христо Иванов? Не ви ли е срам да се целувате с Бойко Рашков? Ще ги видите Тошко, Мошко и подобни, след 6-7 месеца. Нека да изкарат колкото може повече, ние ще се оправим. Корнелия казала, че щяла да участва… Тя и сега си има министри, те не ме интересуват, тях съм ги бил, бил, бил, колкото пъти - толкова. Но тоя, дето се представя за демократ, той щял да прави реформата. Не ви ли е жал бе, семейства имат", каза Борисов.

"Щял да се саморазправя с мен тоя пияница. С гол гъз таралеж ще мачкаш, това ще ти кажа, нещастник такъв, това да не ти е 44-та година. Виждаш европейските институции как реагират"", заяви Борисов по повод думите на Бойко Рашков от парламентарната трибуна в петък. Тогава в отговор на Тома Биков Рашков заяви: „Що се отнася до мутренските времена, съжалявам само, че не успяхме да се справим с вашия лидер. Но има време – от вас /б.р. – депутатите/ зависи, дайте ми тази възможност.”

"Искам с кредитния рейтинг на "Фич" да има кажа, че те не могат да четат или не знаят английски. Дай, Кире, да го прочета тук", обърна се Борисов към Кирил Ананиев. Бившият финансов министър обясни по-обстойно за доклада на кредитната институция

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай