Борисов с важно предупреждение за изборите (ВИДЕО)

Лидерът на ГЕРБ разчита на президента да осигури максимално прозрачни и честни избори

Борисов с важно предупреждение за изборите (ВИДЕО) | StandartNews.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че в момента контрабандата в страната е "страховита", съобщава БНР. "И не е само със зърното. Не случайно днес са сменени шефовете на митниците, на данъчното. Много скоро техните избиратели ще разберат как са се облагодетелствали и с колко. Виждате, че на всичките наши въпроси служебното правителство всеки ден дава отговори. И те са хаос, хаос, катастрофа и всичко останало", настоя той на среща със земеделци в Исперих.

"От министър на БСП в земеделието се предава на министър от БСП в земеделието. А вие ми говорите за планове. Още малко трябва на народа, за да разбере измамата. Последните издихания излизат едно по едно - 100 милиона изгубили от фонд "Земеделие", милиард от друга", пресметна Борисов.

Той окачестви бившите управляващи като "измамници". "Защо трябва да се коалираме? Няколко служебни правителства на Радев чегъртаха ГЕРБ и обясняваха колко е лошо... Последната партия, която могат да заподозрат във връзки с Радев, е нашата. Но се надявам той да намери поне за някои от проблемите механизми да ги реши", заяви Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ допълни, че много разчита на президента да осигури максимално прозрачни и честни избори, за да не губят хората тотално доверие в машините. "Ако народът не се усети действително да направи много малък резултат за "Промяната", ще има още един етап, в който народът ще се гърчи. Искате ли да ви кажа как Гълъб Донев ще прави бюджет? - Перо по перо. - Казвам го с най-добро чувство", заяви още Борисов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай