Борисов с първи думи за Хекимян. Смайваща прогноза

Шансовете му са огромни, каза лидерът на ГЕРБ

Борисов с първи думи за Хекимян. Смайваща прогноза | StandartNews.com

Преди няколко дни ви казах, че имаме кандидат, който е нестандартен, отворен, познаващ политическата система. Шансовете на Хекимян са огромни. Това заяви в Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов с ултиматум към "Промяната" за местните избори. Ще има ли сглобка?

"ПП регистрираха ли се, Терзиев регистрира ли се? Те днес ще се регистрират, а вие ме питахте само мен", възмути се лидерът на ГЕРБ.

Борисов не пожела да отговори кога е решил Хекимян да е неговият избор. „Шансовете на Хекимян са огромни, той има много мощен екип зад себе си", подчерта политикът.

Борисов бе помолен да коментира изказването на Корнелия Нинова, че Хекимян е бил "личната къртица" на ГЕРБ в bTV:

"Искате ли да не коментираме Нинова какво казва. 20 пъти съм я побеждавал на избори сигурно. От партия, която се бореше да управлява, тя я доведе до 5-о, 6-о, 7-о място. Не искам да я коментирам. Няма да коментирам хора, които си доведоха партията до това положение“, каза Борисов.

Той бе помолен да коментира дали bTV пристрастно е отразявала изявите на ГЕРБ:

„Ако някой е работил толкова срещу ГЕРБ, колкото тези телевизии… Да ви напомням ли кой беше водещият по време на протестите на Божков? Кой беше водещият? Хайде сега, стига!", каза той.

"Мисля, че софиянци и този път имат възможност да избират между един много ведър, чист, умен и интелигентен човек, който ще поеме отговорност, ако бъде избран и останалите. Срастването на ДС, властта и парите за мен е много опасно. Софиянци ще могат да изберат между двете неща", заяви Борисов.

"Мисля, че Хекимян може да победи и на първи тур още. Все пак в синя София е битката", завърши той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай