Борисов проговори! Разкри голям капан след изборите

Какво обеща на народа

Борисов проговори! Разкри голям капан след изборите | StandartNews.com

Коалиция ГЕРБ-СДС официално откри предизборната си кампания във Враца, на която представи всичките си кандидат-депутати. Кампанията ще премине под мотото "За стабилна България отново".

За първи път церемонията се проведе извън столицата. Повече от 800 симпатизанти и членове на политическите формация от цялата страна се включиха в събитието.

"Президент, правителство, държавни институции се опитваха да ни изчегъртат. А ние две години и половина след това сме тук и коментираме въпроса - дали ще бъдем първи! Няма как да се унищожи нещо, зад което стоят хората", заяви Томислав Дончев.

В словото си лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов подчерта основните приоритети на коалицията, както и начините за осъществяване на целите.

Народът ще ни накаже, трябва да направим правителство, заяви Борисов във Враца.

"Пети път да не се направи правителство и да се оправдаем, че трябва да оставим президента да тегли, това не е честно към народа. Трябва да направим правителство, защото народът ще ни накаже всички", заяви той.

"Знаете ли колко държавни независими регулатори има, които да следят цените? Хиляди чиновници вземат заплата за това. Защо изпуснаха инфлацията?! Ние ще вложим този път огромни усилия да направиме правителство. На въпроса ви с кой? С който българският народ избере.

 и който е патриот, който е срещу чудовищната война на Путин в Украйна, който е за европейски ценности", обясни Борисов и призова: "Да възстановим отново България след хаоса".

Според него обаче, "който изтегли "Черния Петър" и направи правителство, ще загуби местните избори".

 

.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай