Сряда,

Борисов праща Нанков да потича

От: СТАНДАРТ -
A
A
A

Това ще го показваме на внуците. Така премиерът Бойко Борисов похвали строителството на магистрала „Хемус” в участъка между Белокопитово и Буховци. Министър-председателят подкара днес джипката си, за да инспектира заедно със зам.-строителния министър Николай Нанков строежа на най-важния за Северна България път. Премиерът подробно показа строителните дейности с видео във фейсбука си.  Ден по-рано Борисов провери и как върви изграждането на пътя за Белград - магистрала „Европа”.

Нанков съобщи, че от есента се започва с реално строителство отсечката Ловеч-Плевен. Зам.-министърът посочи, че по магистралата работят много мюсюлмани, които ще бъдат пуснати за Рамазана.

Премиерът спря колата си, за да поговори с шофьор на камион, който извозва земна маса от участъка. "Слагай си маската", каза му той и допълни към Нанков: "Топло им е в кабината, затова не слагат маски. А маските са задължителни".

"Трябва като идваме на инспекция, да им кажат да сложат знаци", пошегува се Борисов. "Нанков, трябва да снимаме това, за да го показваме на децата и внуците си. А твоите направо ще се чудят как е могло да не е било", продължи със свежите коментари премиерът.

"Прави ли ти впечатление, по тези лотове, където ходим, колко нови машини. Това са хиляди кредитни линии", отбеляза Борисов.

"Петя Аврамова ме е жал да я разхождам из пръста, но теб ще те пратя да потичаш като регулировчик отпред. Петя е възпитана жена, умна жена, съвестно ми е да я разкарвам", пошегува се още Борисов. "На мен не ми пречи и да потичам", отвърна Нанков.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички