Борисов праща Нанков да потича

Това ще го показваме на внуците,каза премиерът за магистрала "Хемус"

Борисов праща Нанков да потича | StandartNews.com

Това ще го показваме на внуците. Така премиерът Бойко Борисов похвали строителството на магистрала „Хемус” в участъка между Белокопитово и Буховци. Министър-председателят подкара днес джипката си, за да инспектира заедно със зам.-строителния министър Николай Нанков строежа на най-важния за Северна България път. Премиерът подробно показа строителните дейности с видео във фейсбука си.  Ден по-рано Борисов провери и как върви изграждането на пътя за Белград - магистрала „Европа”.

Нанков съобщи, че от есента се започва с реално строителство отсечката Ловеч-Плевен. Зам.-министърът посочи, че по магистралата работят много мюсюлмани, които ще бъдат пуснати за Рамазана.

Премиерът спря колата си, за да поговори с шофьор на камион, който извозва земна маса от участъка. "Слагай си маската", каза му той и допълни към Нанков: "Топло им е в кабината, затова не слагат маски. А маските са задължителни".

"Трябва като идваме на инспекция, да им кажат да сложат знаци", пошегува се Борисов. "Нанков, трябва да снимаме това, за да го показваме на децата и внуците си. А твоите направо ще се чудят как е могло да не е било", продължи със свежите коментари премиерът.

"Прави ли ти впечатление, по тези лотове, където ходим, колко нови машини. Това са хиляди кредитни линии", отбеляза Борисов.

"Петя Аврамова ме е жал да я разхождам из пръста, но теб ще те пратя да потичаш като регулировчик отпред. Петя е възпитана жена, умна жена, съвестно ми е да я разкарвам", пошегува се още Борисов. "На мен не ми пречи и да потичам", отвърна Нанков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай