Борисов каза най-голямата обида, която получил от Радев

Експериментът Петков-Василев донесе милиарди щети, заяви лидерът на ГЕРБ

Борисов каза най-голямата обида, която получил от Радев | StandartNews.com

Откровение за президента Румен Радев направи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който се включи на живо във Фейсбук от Рилския манастир.

"Радев ме обиди като ме сравни с Петков, че и аз съм "разхвърлял" тръби. Това е най-голямата обида, която ми е нанесъл", заяви лидерът на ГЕРБ по повод думите на Радев от миналата седмица, който сравни управлението на кабинета "Петков" с това на правителствата на ГЕРБ.

Борисов бе категоричен, че не трябва да има договор с "Газпром".

"Ако не се правеха на фалшиви герои можеше да си продължат доставките и през това време да сключат дългосрочен договор. Целта е да фалират "Булгаргаз". Убеден съм, че техните избиратели като разберат колко пари са похарчили и погубили ще ги изоставят", допълни лидерът на ГЕРБ.

"Пеканов е много подготвен човек. От казаното от него стана ясно, че ние нямаме подготвен План за възстановяване. Не знам българите как си представят това пилеене година и половина на пари. Да не дава Господ ние да сме на власт когато трябва да плащаме всичко това”, каза още лидерът на ГЕРБ.

„Експериментът Петков-Василев донесе милиарди щети. Катастрофа във всяка една сфера", категоричен бе той.

Борисов коментира и протеста на "Демократична България" (ДБ) пред президентството, който се проведе миналата седмица. Той бе срещу газовата политика на служебното правителство.

"Най-трудно те (бел. авт. - ДБ) се коментират. Помня когато имаха кандидат за президент - Лозан Панов, години наред "знамето" им бе борбата за някаква си тяхна реформа в съдебната система, а после отидоха и клечаха пред президентството и подкрепиха Румен Радев. То тяхното дори е и смешно.

"Отровното трио" отидоха двама от тях да протестират срещу третия , който е министър. Та докато не станат всички министри явно няма да се успокоят", заяви Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай