Борисов каза какво слага на масата за преговори с ПП

Те искат да се явим и да ни тричат, каза лидерът на ГЕРБ

Борисов каза какво слага на масата за преговори с ПП | StandartNews.com

Ситуацията е сериозна! Нека експерти да подготвят разговора ми с ПП. Предлагам на депутатите от ГЕРБ да подкрепят закона им за гл. прокурор.

Това заяви Бойко Борисов на събрание на парламентарната група на ГЕРБ.

Виждам една масирана атака, една лъжа, която като се повтори сто пъти, става истина. Сутринта се говори едно и също по всички телевизии  - видите ли, да говорим открито пред камери. Ние никога не сме били скрити, но въпросът е какво ще говорим пред камери. Преди дни казах как може да се направи правителство без да се нанасят щети на хората.

Хората се произнесоха и се знае кой зае първото място на изборите. Промяната изгуби двама коалиционни партньори. А предишното правителство го свали корупцията, защото ИТН разобличи партньорите си, че не правят нищо общо с борбата с корупцията, отсече Борисов.

На Промяната може да им изнесем лекция за инхаус процедурите, които са признати в цял свят, каза експремиерът.

И те искат да се явим и да ни тричат и да ни обясняват, че сме лоши. Това имат право да правят само хората, които гласуват, категоричен е той.

По думите му до вчера Промяната искали да говорят с него, сега обаче не искали. Ще се върна и ще говоря с вас, ако тръгнете в едната посока, и ние ще тръгнем, затова им предложих с работни групи в парламента, ако искат - и камери ще поканим, отсече Борисов.

Те масирано размахват 16 точки в тези над 90 страници техни, каза той.

Най-важната била ГЕРБ да се откажели от пъпната връв с Гешев. Що за глупост? ГЕРБ има пъпна връв и когато говорихме за Северна Македония, и за оръжие за Украйна, това е пъпната връв на ГЕРБ - с Европа и Америка, посочи Борисов.

Нека експертите подготвят разговора и да го утвърдим това, по което ще се говори, каза Борисов.

Очаквайте подробности!

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай