Борисов качи в джипката и Петя Аврамова/НА ЖИВО/

Говоря само това, което мога да направя, каза премиерът

Борисов качи в джипката и Петя Аврамова/НА ЖИВО/ | StandartNews.com
  • Говоря само това, което мога да направя, каза премиерът

Премиерът Бойко Борисов пак даде газ на джипката си, като този път качи в нея министъра на регионалното развитие Петя Аврамова. Досега на нейно място в колата бе заместникът й Николай Нанков, а Борисов обясняваше това с факта, че Аврамова е дама.

">

Борисов и Аврамова са на инспекция на ремонта на пътя Мездра-Ботевград. По пътя Аврамова разказа за проекта, а както и при другите си обиколки Борисов се спря при работниците да се поинтересува как върви работата. На един от тях обеща, че ще мине през уикенда, за да подкара строителната машина. "Толкова е красиво, ама само скали и дерета", констатира Борисов.

">

"На хората от Мездра, Ботевград, Видин, Монтана, Враца сме им обещали пътища и работим на пълни обороти", изтъкна Борисов.

Премиерът съобщи, че в сряда на МС ще бъдат дадени на Рилския манастир пари за изграждане на пречиствателна станция. "Това, което обещахме на хората на игумена тази седмица да си свършим работата", заръча Борисов. Целият проект, който обхваща и укрепване на свлачище по пътя за манастира е на стойност 6 млн. лв., уточни Аврамова.

"Аз говоря само това, което можем да направим и е видно, че го правим", каза Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай