Борисов бесен на Асен Василев и ПП-ДБ заради София

Асен Василев дойде, пи кафе и отиде на среща с украинската посланичка, възмути се той

Борисов бесен на Асен Василев и ПП-ДБ заради София | StandartNews.com

Колкото по-бързо забравим вчерашната среща с ПП-ДБ, толкова по-добре, каза Бойко Борисов пред репортери в Народното събрание. Причината е, че тя не е произвела нищо освен още една нова разделителна линия - "помпозната проява за издигане на кандидат-кмет на София месеци преди изборите".

"Асен Василев дойде, пи кафе и отиде на среща с украинската посланичка. Нито тема по управленска програма, защото бюджетът е отражение на управленската програма. Нито тема, свързана с Украйна, пакетите с военна помощ. Нищо от това, което обществото чака. И разбира се - наводненията. Какви мерки, колко пари, докъде са стигнали комисиите, кога хората в Северозапада ще видят резултати по действията на правителството. По нито една тема не се говори", каза той.

Борисов каза, че не обича да изнася неща от кухнята, но няколко важни теми иска да засегне.

Първо е темата "Възраждане". "Категорично осъждам тяхното поведение с агресията, провокациите и езика на омразата. Тези, които ги подкрепят са български граждани и всеки може да прецени дали да ги подкрепя повече. Но темата ГЕРБ-"Възраждане" не съществува и ние сме против това, което се случва във Варна, в София, особено агресията, побоищата", каза той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай