Бившият шеф на пожарната каза канил ли го е Борисов в политиката

Продължавам с това, с което доскоро се занимавах, каза Николай Николов

Бившият шеф на пожарната каза канил ли го е Борисов в политиката | StandartNews.com

Комисар от резерва Николай Николов, който дълги години ръководеше пожарната на България, е приел поканата на вътрешния министър Иван Демерджиев да работи по въпросите за намаляване на бедствията. Това съобщи самият Николов в предаването „На фокус” по Нова телевизия.

"Познавам се с премиера Борисов, работили сме заедно, към момента не стои на дневен ред влизането ми в политиката. Продължавам с това, с което доскоро се занимавах", каза Николов.

Той е оптимист за бъдещето на пожарната и смята, че екип от млади амбициозни хора, може да направи много. Призна, че носи носталгията по работата и продължава да се чува с колегите си, защото има 43 години стаж в пожарната.

За издирването на 25-годишния Емил Боев комисар Николов каза, че познава голяма част от спасителите. „Аз съм от Перник. Терените не са толкова пресечени, колкото има гъста растителност. Доброволците натрупаха опит миналата година, бързо се организират”, категоричен е Николов и допълни, че се е чул с приятелката на изчезналия млад мъж.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай