Бивш ас на Радев каза истината за президенството

Калоян Методиев коментира и проект на Кирил Петков

Бивш ас на Радев каза истината за президенството | StandartNews.com

Ако Кирил Петков си направи политически проект, с който да се яви на хапраментарните избори, най-много ще загуби ДБ. Това коментира в ефира на Нова тв Калоян Методиев.

За него процедурите трябва да се спазват и това е било направено, но е нямало условие за реализация на мандата от страна на БСП.

Относно новия политически проект с участието на министри от служебния кабинет, според Методиев президентът Румен Радев не е казал нито "да", нито "не" дали би го подкрепил.

А политологът смята, че от формирането на нова партия около Кирил Петков би навредила на "Демократична България" предимно, тъй като изповядва сходни неолиберални идеи.

Калоян Методиев също вярва, че в БСП започват да осъзнават грешките си и какво са загубили, макар да има още хора в партията, които вярват в мита "нашия президент" за Румен Радев.

Според бившия началник на кабинета на президента Румен Радев си е поставил за цел да дестабилизира политическата система у нас, което включва и БСП. А самият той е напуснал президентската администрация именно след като е осъзнал двойните стандарти, които се практикуват там.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай