Биков шокира Виктор Николаев! Какво каза за Лена

Коментар кой управлява държавата

Биков шокира Виктор Николаев! Какво каза за Лена | StandartNews.com

Тома Биков от ГЕРБ разсмя Виктор Николаев в ефира на Нова тв с твърдение, че Лена Бориславова управлява държавата.

"Ние никога не сме имали съмнения по отношение на г-н Борисов и затова сме в ГЕРБ. Тази новина дойде от Брюксел. Излезе председателят на тази комисия и направи изявление. И там си имат партийни страсти. Ние нямаме никакъв проблем, за нас тази тема е приключила", каза Биков.

“Лена Бориславова и Кирил Петков ли са на записа, който изтече? Те ли са или не са? Ами ако са те? Стават едни отношения, които се наричат корупция и шуробаджанащина - министър-председател, началник на кабинета, председател на парламента. Министър-председателят и началникът на кабинета му влизат в един апартамент в 8 часа сутринта. Това може да изглежда като жълта тема, но е много сериозен въпрос. Нали те са хората, които определят морала?“, попита Биков, след което учуди Виктор се разсмя.

"Какво е нарушението. Незаконно ли е?", пита го Виктор.

“Тя управлява държавата и това се вижда".

Тук Виктор се разсмя.

"Как ще управлява държавата Лена Бориславова?", каза водещият.

"Ами така. Всички неща, които се случват, стигат до нея. Праща писма за руските дипломати, взима решения. Като питаме кой взе решение и все ни казват Лена Бориславова реши така.“, посочи народният представител дейността на Лена Бориславова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай