Скандалът расте. Бащата на Петков отвърна на Дунчев

Петко Петков с пост във Фейсбук

Скандалът расте. Бащата на Петков отвърна на Дунчев | StandartNews.com

"Дунчев, защо забрави съобщението, което изпрати на Кирил преди Панорама? Това ли са принципите ти? Браво!" Това написа бащата на Кирил Петков - Петко Петков във своя фейсбук профил, предаде "Марица".

Повод за този пост е скандалът, който се разрази в "Продължаваме промяната" заради листите. Александър Дунчев обяви във Фейсбук с гневен пост, че структурата в София-област не приема водачът при тях да е от “Демократична България” и обвини ръководството в измяна. 

ВИЖ ОЩЕ: Раздори заради листите. Човек от ПП обвини Петков в задкулисие

 Той уточни, че Кирил Петков му предложил да е втори в листата на коалицията ПП-ДБ в София-област, което било неприемливо. И допълни, че не било вярно твърдението на Петков в "Панорама", че Дунчев и екипът му се отказвали от участие в изборите.

ВИЖ ОЩЕ: Има ли задкулисие в листите на ПП-ДБ? Говори Гюров

"Ние не сме се отказали, а протестираме срещу един опит да бъде дадена София-област на ДБ с едно безпринципно решение, без изобщо да се отчита спецификата на София-област и усилията, които са положили хората и екипа да отвоюват тази област от мафията, превзела общините там", каза той тази сутрин по Би Ти Ви. 

И призова коалицията или да си ревизира решението и да върнат лидерството в София-област на ПП, или да си търсят и други хора и други кандидати. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай