Бареков: Има вълна към ББЦ

Бареков: Има вълна към ББЦ | StandartNews.com

5 октомври ще е решаваща дата за нас и за България. Това каза лидерът на "България без цензура" и зам.-председател на групата на ЕКР в Европарламента Николай Бареков по време на среща с областните и общинските ръководства на формацията в Северозападна България. И посочи, че в момента има сериозна вълна към формацията.

"Вълна към ГЕРБ няма, към АБВ няма, има само към ББЦ, така че коалицията ще разчита на добър резултат на изборите", каза Бареков.

"Партията е стабилна, а опитите да бъде отслабена са неуспешни", коментира още лидерът на ББЦ. "Имаше леки сътресения, но всички видяха, че са козметични. Направи се опит те да се раздуят чрез медиите, но за всеки стана ясно, че са несъстоятелни", призна Бареков. Предизборната кампания на ББЦ ще стартира от стадиона в Стара Загора. Големи мероприятия се предвижда да има в Пловдив, Плевен и Северозападна България. Бареков връчи купите на победителите в рали "Криводол" с помощта на големия си син Николай. Ралито се проведе на писта "Строител" край града като 6-и кръг от националния шампионат по рали крос. В състезанието участваха 31 пилоти от 8 клуба в страната. Най-много бяха пилотите от Монтана, Враца, Видин, Разград, Бургас, София.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай