“България без цензура“ излиза самостоятелно на местните избори

“България без цензура“ излиза самостоятелно на местните избори | StandartNews.com

Пловдив. „България без цензура" ще се яви самостоятелно на местните избори. Партията няма да позволи вотът на стотици хиляди българи да бъде подменен. Това лидерът на МББЦ Никола Митев на специална пресконференция в Пловдив. Ръководството на ПП "България без цензура" в Пловдив уточни, че са погрешни твърденията, че партията в града се разпада.

„Партията е стабилна и здрава, лидерът й Николай Бареков е на мястото си, въпреки манипулативните слухове за неговото оттегляне", обясни Митев. И уточни, че лидерът на ББЦ не е могъл да присъства на пресконференцията в Пловдив, тъй като има неотложни ангажименти в Комисията по енергетика към ЕП, където заедно с Комисаря по енергетика Марош Шефчович ще разисква възможностите за компенсация на България заради спрения проект „Южен поток".

Партията няма да влиза централно в коалиции, но на местните структури, които са над 250, е даден карт бланш да преговарят за потенциални кандидати за кметове и общински съветници, каза още Митев.

Лидерът на МББЦ се извини на младежите от партията, заради коалицията с партия ЛИДЕР, която се възползва от ББЦ, за да осребри корпоративния си вот. „Това е наша грешка, но взехме своята поука и затова сега ще се явим на местните избори самостоятелно", допълни той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай