Бабикян загрява. Кой ще хване сопите?

Изборът на председател на НС ще покаже много неща

Бабикян загрява. Кой ще хване сопите? | StandartNews.com

Пиар експертът Арман Бабикян, един от бащите на Отровното трио вече загрява за нови протести на жълтите павета.

Утрешното откриване на новото Народно събрание и изборът на нов председател на парламента ще ни покаже кой се е запътил към нови избори и кой към това да свърши някаква работа, коментира Бабикян пред Нова тв.

Хората и сега през октомври не искаха избори. Те искаха решения на въпросите, които ги интересуват, но не ги получиха, допълни той.

Хората все още не са нервни. Когато народът се нервира, а това ще стане, но малко по-нататък, ще излезе на жълтите павета със сопите и тогава политиците ще направят всякакви мнозинства, за да не си изядат боя, коментира и Нидал Алгафари. Това може да стане както и при едни нови избори, но може и да стане сега при връчването на първи, втори, трети мандат, допълни той.

Според мен единственият изнервен от политиците е Бойко Борисов, защото другите са решили, че червените линии ги уреждат, че няма какво да губят. Смятат, че могат още да губят. Само Борисов е изнервен, защото той има какво много да губи. Той наистина иска управление, защото това му е спасението и при него линиите пречат, посочи Бабикян.

ГЕРБ много ще внимава с "Възраждане", защото има война и може да си опари пръстчето. Тук е деликатно. Но бъдете сигурни, че ако нямаше война, двете партии вече щяха да са женени, коментира Бабикян.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай