Бабикян изплува. Видя голям капан за Нинова

Прогнозира какво ще стане с третия мандат

Бабикян изплува. Видя голям капан за Нинова | StandartNews.com

Голям капан за Корнелия Нинова с третия мандат видя един от бащите на бившето Отровно трио, пиар експертът Арман Бабикян. Давайки папката за правителство на Нинова, президентът Румен Радев я обричал на неуспех, тя имала най-малки шансове, твърди Бабикян.

"Връщам се към цитата на Корнелия Нинова срещу Румен Радев за подлостта от преди време и съм склонен да мисля, че е права в това, което казва. Всички сме наясно, че е трудно с третия мандат. Като го дадеш на БСП става още по-сложно. И не вярвам, че президентът не е наясно с това. Когато го дадеш на Нинова и тя се провали за трети път, вътрешната битка в левицата се печели от Радев, а не от Нинова. И това трябва да е ясно за всички, които стоят вляво. А защо? Има публични изявления и на Слави Трифонов, и на "Демократична България", че те не искат да участват в кабинет с мандат на БСП. Тоест, ако е сложно, сега става още по-сложно. Не трябва да връчиш мандата на този, който има най-малък шанс", коментира Бабикян в студиото на Нова тв.

"Всички виждат с очите си това, което се случва в Украйна. Специална операция има само в главата на хора като Стефан Янев и Костадин еди кой си. Целият свят вижда за какво става дума", каза още той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай