Атанас Атанасов с ултиматум! Какво поиска

Атанас Атанасов с ултиматум! Какво поиска | StandartNews.com

Ние настояваме президентът да насрочи изборите "две в едно", за да спестим сто милиона лева на българската държава, каза Атанас Атанасов, председател на "Демократи за силна България" и един от лидерите в коалицията "Продължаваме промяната - Демократична България", пред делегатите от Отчетно-изборното събрание на "Продължаваме промяната". Искам да призова президента и бъдещия служебен премиер - искаме друг министър на вътрешните работи. Нямаме доверие на Калин Стоянов, той доказа, че е пристрастен, заяви Атанасов.

 

"Настояваме да изберете безпристрастен министър на вътрешните работи, за да може да очакваме едни честни избори", апелира Атанасов.

"Ние ще направим всичко необходимо да убедим българските граждани, че ако те искат промени, трябва да ни дадат властта. Ако българските граждани искат промени, трябва коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България" да е първа политическа сила", заяви той.

Председателят на "Да, България!" Христо Иванов, който също е един от лидерите в коалицията "Продължаваме промяната - Демократична България", каза, че с "Продължаваме промяната" са повече от коалиция. Ние сме отбор. Ние минахме през съмнения, различия, трудни моменти в отношенията. Изработихме невъзможна формула, в която начело застана Николай Денков, и искам искрено да му благодаря за тези месеци, заяви Иванов. Той бе категоричен, че промяната няма алтернатива.

България е второто име на надеждата за всеки един от нас, България е по-голяма от всички нас, посочи Христо Иванов и добави, че това усилие да правят нещата заедно е инвестиция в тази България.

Точно затова ние ще продължим да правим промените, да реформираме страната - срещу нас е моделът на едноличните решения, каза Христо Иванов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай