Атака от Борисов! Катастрофален коментар за държавата

Тежка оценка и за състоянието нта народа

Атака от Борисов! Катастрофален коментар за държавата | StandartNews.com

,,Вижте как не се прави правителство. Искат да държат властта до последно, за да им вървят корупционните схеми. Ние никога нямаше да позволим тези цени, нито тока щяхме да вдигнем, нито газа.

Последната им грижа е държавата и хората. Държавата е тотално счупена и надеждата, че тя може да се оправи през следващите месеци, я няма. Народът вече е толкова изцеден от инфлацията. За шест месеца свариха народа като жаби''

КЕВР по времето на нашето управление се управляваше от неутрален човек. Ние настоявахме такъв човек да остане на този пост. Управляващите сега са точно като болшевиките. Мислят, че те винаги са прави и всеки, който е срещу тях, се превръща във враг. Не искат да имат правителство, те искат само постове и кресла." 

Това каза Лидерът на ГЕРБ Бойко Болрисов на среща с кмета на Перник Станислав Владимиров от БСП.

"На Христо Иванов и подобни колеги искам да кажа, че каквото сам си направи човек, друг не може да му го направи. Да не търсят други виновни. И вие с вашите грешки, и ние с нашите, трябва да направим нещо за хората.

Нищо добро не ни очаква, ако така партизираме страната. Ние винаги сме били готови да дадем крачка назад, да сме добронамерени, завърши Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай