Антон Кутев с тежка присъда за БСП

Почти четвърта сила, проблемите се виждат

Антон Кутев с тежка присъда за БСП | StandartNews.com

БСП е почти четвърта на парламентарните избори, проблемите в партията не могат да се скрият. Това заяви пред bTV говорителят на служебния кабинет и член на висшето ръководство на левицата Антон Кутев.

"Оставките са част от личното решение на ръководството, докато промените в ръководството са част от партийната политика. Аз лично бих мислил върху промени в ръководството, независимо от това дали ще има оставки", отбеляза той.

Аз не съм в топли взаимоотношения с ръководството на партията, така че се съмнявам моята дума да е най-важната по време на този пленум, отбеляза политикът, но увери, че задължително ще се изкаже по много въпроси на този пленум.

Бойко Борисов ни се караше преди малко, аз си мислех, че вместо да ни се кара с благ тон, ще ни обясни какво стана с милиардите в "Автомагистрали", коментира Кутев. Той бе категоричен, че искат да "изчегъртат" не Томислав Дончев или Бойко Борисов, а този начин на харчене на пари.

Кутев посочи, че в оставащите дни на служебния кабинет му се иска да се докаже, че процесът за промяна на модела е необратим. Той допълни и че служебното правителство подготвя няколко ключови законопроекта, които ще внесе в парламента.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай