Антон Кутев с две признания. Проговори за партията на президента и за БСП

Каза какво ще се случи, ако Радев излезе на терен

Антон Кутев с две признания. Проговори за партията на президента и за БСП | StandartNews.com

Две признания направи бившият говорител на служебните правителства на Гълъб Донев Антон Кутев. Той проговори за партията на Румен Радев и за отнонията си с БСП.

Аз не съм убеден дали пикът за президентски проект не е преминал, но дали ще прави проект е въпрос към президента. Лично аз съм убеден, че ако той го направи - това ще срине сегашната партийна система и ще я промени, каза Кутев пред Нова тв.

А дали Радев ще го направи е отделен въпрос, защото той не иска да остави държавата в хаос, каза още той. И обясни, че президентът не е авантюрист.  Президентът в момента би направил най-голямата политическа сила. Дали това ще бъде ситуацията след три години е друг въпрос, каза още Кутев. Той е убеден, че ще има много партийни проекти, които ще запълнят сегашната ниша.

Аз продължавам да съм член на БСП и продължавам да гласувам с отвращение, заяви Кутев.

Според него ротацията ще стане с мандата на ГЕРБ, защото ПП нямат желание да разместват нещата. Не искам да давам присъди на това правителство, аз разчитам че във всички парламентарни групи има разумни хора, а една малка група хора, които имат интереси за милиарди управляват всичко - дори чистата съвест на другите. Всеки реагира различно на разочарованието, че нещата не се случват така, както искат. Ако достойните хора в политиката са достатъчно- те могат да пречупят тренда. С моята претенция за чиста съвест съм излизал и съм защитавал определени партийни интереси, а накрая се оказва, че нещата не винаги са били точно така, каза още той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Димо
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи