АБВ сигурни за 50 общини и райони

АБВ сигурни за 50 общини и райони | StandartNews.com

Поне в 50 общини и райони АБВ ще бъде фактор при избирането на кметове. Това обяви в Перник лидерът на партията и президент (2002-2012 г.) Георги Първанов.

Партията му вече има издигнати и подкрепени кандидати за кметове в 280 общини и райони, като 180 са чисто партийни кандидатури на АБВ. Първанов отказа да се ангажира с числа в плана на партията за резултатите от изборите. Имаме 100 кандидата за кметове, които са коалиционни, на места с БСП, и даже с ГЕРБ, и как ще си поделим в коалицията избрания, коментира Първанов като поясни, че всяка от партиите ще брои победилия кандидат за свой успех и затова се въздържа да обявява бройки. АБВ усеща достатъчно сила да участва във вота в почти всички общини и райони и да съумее да изгради след изборите широка мрежа в управлението на общините и населените места.

Чувствам се като част от предизборния щаба в Перник, каза още Първанов, който присъстваше в родния си град на представянето на кандидати за кметове на общини в областта и на населени места в община Перник. Перничани, където кандидатът за кмет на АБВ се казва Петър Първанов, тръгват в предизборната кампания с мотото „С Първанов за Перник", съобщи с усмивка Георги Първанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай