Животът ми с Чочо продължава

Сънувам го и си говорим, споделя Даниела, приятелката на Попйорданов

Животът ми с Чочо продължава | StandartNews.com

София. "Животът ми продължава с Чочо. Спя с негова снимка, за да е до мен. Чувствам го до себе си, а в голямата си болка и мъка съм сигурна, че той ми дава сила да продължа напред", сподели в предаването "Тази неделя" по bTV Даниела Мирчева, жената, която бе до обичания актьор в последните години. Тя допълни, че вече го сънува, но малко след смъртта му не е било така. "Слава Богу, почнах, той винаги ми дава послания. Усмихва се и е много спокоен. В живота си не беше такъв. Моля го да го сънувам, за да си говорим. Много си говорим как да възпитаме Катето", изповяда се приятелката на Попйорданов.

Тя за пореден път си припомни фаталния ден преди половин година. По време на инцидента на гробищата в Бояна тя е била с него, но научила за края му от близки. "За смъртта му разбрах нелепо - бях вкъщи, а от "Пирогов" имаха само моя телефон, но са сбъркали номера. В 5,30 сутринта, вместо те да ми се обадят, ми звънна приятел на Чочо и моя приятелка в Щатите. Аз не гледах телевизия тогава, седях, пушех цигара след цигара и бях втренчена в телефона си", спомня си Даниела, за която все още е трудно да приеме, че Чочо физически не е до нея. "Когато ми звънне телефонът, все си мисля, че е той. Не мога да си представя, че няма да живея там, където бяхме заедно. Пускам си негови записи често, говоря му. Чочо ми остави любовта си. Това е човек, който толкова много обича. Съжалявам, но не мога да говоря за него в минало време. Благодарна съм на съдбата, че ми даде възможност да съм част от неговия живот. Даже ще кажа, че е чест, че съм част от неговия живот. Той ме научи, че човек трябва да е честен с всички. Това е едно от нещата, които много уважавам в неговия характер. Аз му помогнах с обичта си и му давах сили. На моменти беше саморазрушителен и той това го е казвал. Истинската любов трябва да боли. Така човек повече я уважава. Боли ме, че сега физически не мога да го прегърна и целуна. Никога не ме е наранявал и никога не ме е лъгал", почти изплака Даниела.

Младата жена разказа подробно как са решили да осиновят малката Катерина. "Получихме я ден след погребението на Чочи. Той я желаеше много, защото обичаше децата. Катето я избрахме веднага. Директорката ни я доведе в кабинета си. Той я видя и се влюби в нея. Обикна я веднага. Тя изцяло прилича на него. Сега е страшно усмихнато дете и вече знае всичко за него - познава го на снимки, а като го види във филм по телевизията, вика "Тати" и го сочи. Сега баща му много ми помага. Моето семейство - също. Катерина ще знае, че е осиновена", сподели още най-близката жена до Чочо в последните години.

Даниела с огорчения призна, че проблемът му с алкохола е бил преди години, но с темата много се спекулирало. "Той съжаляваше за това, че му бяха лепнели етикет. Обичаме в България да сложим етикет на някого и това е. Каквото и да правеше в киното и театъра, клеймото оставаше. Чочо винаги е бил момче и си остана момче. Благодаря на хората, които в този тежък момент, ми показаха, че много го обичат", завърши изповедта си Даниела.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай